دسته : -پژوهش
فرمت فایل : word
حجم فایل : 261 KB
تعداد صفحات : 25
بازدیدها : 250
برچسبها : دانلود مقاله
مبلغ : 12500 تومان
خرید این فایلترجمه مقاله چگونگی شناسایی رهبری بالقوه: توسعه و تست از یک الگوی توافقی عمومی
چکیده:
بررسی در دومطالعه در مقاله حاضر به دنبال پاسخ براساس تحقیقات تجربی بیشتر در موردچگونگی شناسایی پتانسیل رهبری میباشد. براساس یک بررسی گسترده از تحقیقات از سال 1986 تا 2010 و با استفاده از ترکیبی از تکنیک های کمی و کیفی، ما یک مدل بالقوه ی رهبری متشکل از چهار قسمت را ارائه نمودیم که شامل مهارتهای تحلیلی حاوی عوامل کنجکاوی فکری، بینش استراتژیک، تصمیم گیری و حل مشکلات می باشد. قسمت بعدی چابکی در یادگیری است که شامل تمایل عوامل برای یادگیری شده و هوش هیجانی و سازگاری را باخود دارد و قدرت دیگر بعد آن است که شامل جهت گیری ، پشت کار و فداکاری است.و جدیت در رهبری شامل انگیزه، خود اتکایی و حساسیت نسبت به ذینفعان است. قابل ذکر است که مدل توسعه یافته براساس برخی از مسائل معمولی مشخص است که تمایل به ارزیابی معتبر رهبری بالقوه دارد و همچنین بین رهبری بالقوه و موفق و رهبری بالغ فرق میگذلرد.علاوه براین، اجماع بالا بین مدیران ارشد و مدیران منابع انسانی در مورد ارتباط عملی توسط یک مدل ارائه شده است.
کلمات کلیدی:پتانسیل رهبری،توسعه رهبری،مدیریت استعداد،اجماع سنجی، اختلاف سنجی، انواع Q چند بعدی MDS
مقدمه:
محققین منابع انسانی در جهانی امروز در حال مبارزه با شناسایی پتانسیل رهبری میباشد. و علائم ان به عنوان یک اولویت میباشد اما در همان زمان اذعان کردند که روشهای ارزیابی آنها منجر به عدم بلوغ شده و نیاز به هدف تعمیم دستورالعمل ها دارد.(باکینگهام و ووسبورگ2001). مطالعات اخیر تخمین زده اند که تنها بین 31و 55 درصد از شرکتهای بزرگ امریکا باید یک چهارچوب خاصرا برای شناسایی رهبری سیستماتیک لالقوه داشته باشد. هردو پژوهشگران در زمینه ی رهبری نشان میدهند که نیاز به تحقیقات بیشتر در معیارهای سازمانی وجود دارد و با استفاده از آن باید ارزیابی بالقوه رهبری انجام شود.(اسلایزر2010). مسائل خاصی که در رابطه با شناسایی رهبری بالقوه در سازمان شناسایی شده اند.
عبارتند از:عملکرد به اندازه کافی بالقوه، ارزیابی های انجام شده توسط مدیران آموزش ندیده و یا غیر رسمی، تآدیه ی روش مربوط به شناسایی پتانسیل رهبری در استراتژی سازمان ، مخالفت با فرض یک رویکرد کوتاه مدت موقت، و گرفتن خط مدیریتی به طور کامل در فرایند درگیر، که با در نظر گرفتن آنها اغلب احساس وظایف آنها بوجود امده و با مسئولیت مدیریت بالایی به طور منظم انجام میشود.( درایر و پپرمانس2008). در بررسی مطالعات دیده شده است که سازمانهایی که تکیه بیشتر بر روی بررسی عملکرد و مهارتهای خاص دارند که معمولا بر روی تجزیه و تحلیل حوادث بحرانی گذارش شده توسط مدیران موفق بوده است، ارزیابی خود را از پتانسیل رهبری انجام داده اند.(برسیکو و حال1999). اگرچه هر دو روش به طور مستقیم ایجاد حس میکند، برخی از مسائل با هریک از آنها وجود دارد.با استفاده از عملکرد گذشته به عنوان شاخص پتانسیل خطر، ارزیابی روند انجام شده و دیده میشود که در ان کارایی بالا تمایل به تعمیم به ویژگیهای بالقوه ی رهبری را دارد که اغلب این اشتباه است.( بالزر و سولسکی1992). اختلاف نظر سنجی ناشی از نظرات و منافع متضاد احزاب مختلف درگیر در ارزیابی پتانسیل رهبری، متنند مدیریت ارشد،مدیریت خط، بخش منابع انسانی ممکن است معرف گرایشهای اضافی باشد.(رندیچ1998). شکل با استفاده از چهارچوب شایستگی براساس پروفایل رهبری موفق این است که انها مبتنی بر این فرض میباشند که رهبری بالقوه و بالغ میتواند وجود داشته باشد.(مک کال1998). اما ان در همه سازمان روشن نبوده و میتوان انتظار داشت که کارکنان صلاحیت همان مدیران ارشد را به نمایش بگذارند که حتی در یک فرم مشخص میتواند باشد و این صلاحیت منجر به موفقیت در انجام کار شود که در اینده غیر قابل پیش بینی است.(دریسکو و حال 1999). در مقاله حاضر ما به دنبال توسعه و تست یک مدل از پتانسیل رهبری با هدف هدایت و روشنی از هریک از مسائل مطرح شده در اینجا هستیم.
هدف از مطالعه حاضر:
اگرچه موضوع رهبری بالقوه توسط چندین محقق در سالهای اخیر ارائه شده است،تنها چند مطالعه براساس داده های تجربی انجام شده است. مقاله ی حاضر تصاویر در اطلاعات را در هر دو روش کمی و کیفی را بدست آورده است و بنابراین پاسخ به تماسهای تجربی برای پژوهش در شناسایی رهبری بالقوه امکان پذیر است.(سیلزر 2010). این مطالعه در نظر دارد به منظور کمک به تحقیقات با 4 شیوه اقدام کند.
خرید و دانلود آنی فایل