دسته : -پژوهش
فرمت فایل : word
حجم فایل : 16 KB
تعداد صفحات : 23
بازدیدها : 220
برچسبها : دانلود مقاله
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایلمقاله یادگیری ذهنی - حر كتی؛ نقش رابطه شدت وظیفه
بخشهایی از متن:
خلاصه- اهداف مدل تنبام (2001)]مدل یك بعد اجتماعی- شناختنی اعمال قوه مشاهده شده و حد تحمل اعمال قوه ، كتابچه روانشناسی ورزش ( صفحات 820-810 نیویورك )[ مدل ار تباط شدت تمرین - ذهن استفاده شده تا دو بررسی را طراحی وصورت دهد تا استراتژی های ذهنی افراد را در طی در گیری در دو وظیفه پرمتقاضی حركتی وتاثیر رابطه به شدت وظیفه بركانون ذهنی ( یادگیری ذهنی – حر كتی)را بررسی نماید .
طراحی : یك طر ح آزمایشی به كار گر فته شده ، در صور تیكه طبقه بندیهای فكر ( مر تبط در مقابل غیر مرتبط) در طی سه مر حله یك وظیفه دست گیر( مطالعه 1) و در طی50% ،70%،90% حداكثر اكسیژن به كار گرفته در یك وظیفه دوچرخه سواری ( مطالعه 2 ) مرتبط با بررسی مربع - چی غیر پارامتری شدند .
...
به كارگیری استراتژیهای مرتبط و غیر مرتبط بوسیله تمرین كنندگان، مرتبط با عملكرد وظیفه یا REP ، می تواند مبین مدل (2001) تنبام یادگیری ذهنی به عنوان یك عملكرد فشار تمرین باشد. این مدل از اطلاعات شیوه پردازش ذهن، به ویژه مدل پردازش معادل (1984) رجسكی ریشه می گیرد. رجسكی (1985) یك مدل پردازش معادل را برای درد تطبیق داد كه اولاً بوسیله لونتال و اورهارت (1979) ، پیشنهاد شد. مدل پردازش معادل پیشنهاد می كند، اطلاعات حسی و عاطفی، خودآگاهانه به صورت معادل پردازش می شوند، اما در طی پردازش آگاهانه كه مشكل است بر منابع مختلف اطلاعات، تكیه نمود، فقط میزانی از اطلاعات در یك مدت زمانی پردازش می شد. در مدل اولیه، لونتال و اورهارت بین احساس و آگاهی مركزی تمایز قائل شدند. در حالیكه احساس مرتبط به همه ماده پردازش یافته می شود كه فردی می تواند در نظر گیرد. آگاهی مركزی (وجدان بیدار) معرف آن بخش از تحریكهای بالقوه ای است كه فردی می تواند در نظر گیرد. از بعد پردازش معادل، فرضیه ای بیان می شد كه استراتژیهای غرمرتبط، رفع خستگی را به وسیله در برگیری ظرفیت كانال محدودی به هم می آورند كه برای آوردن احساس خستگی در آگاهی مركزی حیاتی است. ...
...
خرید و دانلود آنی فایل