دسته : مدیریت
فرمت فایل : pdf
حجم فایل : 5022 KB
تعداد صفحات : 180
بازدیدها : 371
برچسبها : مدیریت آموزشی
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایلاین مجموعه شامل ده مقاله مرتبط با مدیریت آموزشی می باشد در زیر فهرست این مقالات و بخشی از چند مقاله آورده شده است.
مدل اقتضایی پرورش مدیران ارشد
ضرورت بازنگری مدیریت آموزشی در پرتو نظریه های آشوب و کارآفرینی سازمانی
مدلی برای پذیرش یادگیری الکترونیکی در دانشگاه های ایران
ارزیابی اثر بخشی و کیفیت آموزش با استفاده از تکنیکهای تصمیم گیری چند معیاره و تئوری مجموعه فازی (مطالعه موردی : دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد)
بررسی راهکارهای ایجاد همسویی میان محتوای آموزش حسابداری با ضرورت های محیط کسب و کار
تدوین شاخص های ارزشیابی دوره ی کارشناسی ارشد فن آوری اطلاعات سلامت در دانشگاه های علوم پزشکی منتخب
اولویت بندی شاخص های مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات به منظور ارزیابی عملکرد ورتبه بندی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور
نیازسنجی آموزشی مدیران عالی در بخش دولتی ایران
بررسی نقش مدیریت دانش بر خلاقیت دبیران در مدارس متوسطه
رابطه جو نظام آموزش عالی و پرورش روحیه کارآفرینی دانشجویان
بخشهای از متن مقالات
هدف اصلی مقاله حاضر، ارائه و ارزیابی یک مدل مفهومی از پذیرش یادگیری الکترونیکی در دانشگاه های ایران است که با توجه به ماهیت آن با روش پژوهشی توصیفی و پیمایشی انجام یافته است. مدل مفهومی پژوهش با بررسی مدلهای موجود و با شناسایی متغیرهای موثر بر یادگیری الکترونیکی، طراحی و با مطالعه نگرش دانشجویانی که در سیستم یادگیری الکترونیکی در دانشگاه های کشور مشغول به تحصیل بوده اند، در قالب چهار فرضیه اصلی و هشت فرضیه فرعی مورد آزمون واقع گردید. نتایج این پژوهش نشان داد به ترتیب چهار متغیر زیرساخت فناوریهای اطالعات و ارتباطات، کیفیت سیستم آموزشی، ساختار رفتار دانشجو و همچنین ساختار رفتار استاد در سطح اطمینان 99 درصد، تایید و حائز رتبه های اول تا چهارم شدند. ضمن آنکه شاخصهای تکنولوژیهای پیشرفته و فرآیندهای مطلوب سازمانی و اداری، به عنوان پراهمیت ترین و شاخص های صداقت در حل مسائل ایجاد شده و رضایت از امکانات در دسترس، به عنوان کم اهمیتترین شاخصها در فرایند پذیرش یادگیری الکترونیکی شناسایی گردید.
هدف پژوهش حاضر ارائه مدلی استراتژیک و اقتضایی برای پرورش مدیران است. این پژوهش با به کارگیری رویکرد ترکیبی در جمع آوری اطلاعات به بررسی رابطه میان برنامه های پرورش مدیران با استراتژی سازمان، ساختار روابط واحد وظیفه ای که مدیر در آن مشغول به کار است و روشهای انجام کار (تکنولوژی) در آن واحد پرداخته است. برای تبیین نظری مدل از تئوری نقاط مرجع استراتژیک استفاده شد. این پژوهش با مشارکت 180 نفر از مدیران عالی و میانی سازمانهای برتر ایرانی بر اساس نتایج هشتمین جایزه ملی بهره وری و تعالی سازمانی به عنوان نمونه آماری انجام شد. نتایج تحلیل مسیر مدل پژوهش را تأیید کرد. یافته ها حاکی از آن است که می توان انواع برنامه های پرورش مدیران را بر اساس هدف و شیوه پرورش به چهار گونه برنامه های پرورش مهارتی دانشی انگیزشی و نگرشی دسته بندی کرد. اگر چه در اغلب موارد گونه های برنامه های پرورش مدیران با گونه های متناظر استراتژی سازمان ساختار سازمانی و تکنولوژی رابطه معناداری دارند فقط هماهنگی استراتژی سازمان و ساختار سازمانی با برنامه های پرورش مدیران بر مبنای تئوری نقاط مرجع استراتژیک توانسته بر عملکرد مدیران مؤثر باشد.
خرید و دانلود آنی فایل