دسته : کشاورزی و زراعت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 56 KB
تعداد صفحات : 91
بازدیدها : 199
برچسبها : دانلود پایان نامه سبزیجات خشک بازار سبزیجات خشک
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلپایان نامه بررسی بازار سبزیجات خشک در 91 صفحه ورد قابل ویرایش
بررسی وضعیت بازار سبزیجات خشک (داخلی و خارجی) مشکلات این بازار و راهکارهای توسعه و پیشرفت بازار این محصول.
هدف و ضرورت تحقیق
با توجه به اینکه در ایران انوع آب و هوا وجود دارد و شرایط و اقلیم نیز متنوع می باشد در نتیجه تنوع سبزیجات آن بسیار می باشد و همچنین سبزیجات ایران به واسطه ی نحوه ی عملیات کاشت و داشت و برداشت و وجود خاک بسیار غنی و حاصل خیز در جهان مطلوبیت زیادی دارا می باشد.
در همین راستاها بایستی در صدد صدور این محصولات به خارج از کشور به بهترین نحو ممکن کوشید و لذا نگهداری و عرضه ی داخلی آن نیز یکی دیگر از هدفهای این رشته می باشد و برای محقق کردن این ارزشها ابتدا باید روشی یافت که توانایی نگهداری بهینه در زمان طولانی بصورت مطلوب و تازه را داشته باشد. لذا خشک کردن سبزیجات راهی است مناسب برای این امر.
طی برقراری ارتباط با تعدادی از صنایع مرتبط و مذاکرات انجام شده ضرورت بررسی بازار جهت انجام سرمایه گذاری های تولیدی در ایران ضروری می باشد، لذا با توجه به کاربردی بودن طرح نسبت به بررسی بازارهای داخلی و خارجی و ارائه ی راهکارهای ورود به این بازارها لازم می باشد.
فرضیه ی تحقیق:
صادرکنندگان و تولید گران سبزیجات خشک از دانش و فنون بازاریابی آگاهی لازم را دارند.
سبزیجات خشک از کیفیت مناسب برای صادارات برخوردار می باشند.
روشهای نوین تولید سبزیجات خشک از سوی تولیدکنندگان مورد استفاده قرار می گیرد.
روش تحقیق:
با توجه به وجود انواع روشهای تحقیق در این پژوهش ترکیبی از روش کتابخانه ای و میدانی مورد استفاده قرار گرفته است به این نحو که پیشینه تحقیق ابتدا بر حسب مطالعات اسنادی جمع آوری شده و سپس از طریق مصاحبه با افراد مرتبط با این رشته می باشد.
تجارت خارجی معمولا به کل واردات و صادرات کشور اطلاق می شود که ارتباط متقابل با دنیای خارجی را اقتضا می کند، ارتباط با دنیای خارجی هم از لحاظ واردات و هم از لحاظ صادرات در بررسی احتمال ایجاد وابستگی اهمیت پیدا می کند. می دانیم که صادرات جزئی از تقاضای کل برای تولیدات داخلی به شمار می رود و حاصل آن کسب درآمد ارزی برای کشور است که پس از انتقال و تبدیل به ریال می تواند منشاء مخارج القایی و افزایش تکاثری درآمد ملی گردد. صادرات بویژه زمانی که با مزیت های نسبی کشور در تولید آنها مطابقت داشته باشد راهی برای افزایش رفاه اقتصادی داخلی و استفاده بهینه از منابع است. هدایت منابع اقتصادی به تولید کالاهای صادراتی از یک سو باعث تقسیم کار و تخصیص می شود و از سوی دیگر تولید کنندگان داخلی را به بازار خارجی وابسته می کند.
بنابراین در تجارت خارجی نوع ارتباط مهم است. اگر ارتباط به گونه ای ایجاد شود و نشو و نما یابد که با کمترین خواست و آگاهی یا قدرت کنترل به ادغام در اقتصاد و بازار جهانی منتهی شود تجارت خارجی کشور را وابسته می کند.
بسیاری از کشورهای روبه توسعه به تجارت با دنیای خارجی و بویژه تجارت با کشورهای پیشرفته صنعتی وابسته اند و علت پابرجایی این وابستگی از یک سو نیاز آنها به دانش فنی و امکانات عملی در بکارگیری آن در تولید داخلی و بخصوص تولید کالاهای صادراتی و از سوی دیگر استفاده از مزیت کشور در تولید کالاها و خدمات است که به صرفه جویی های مقیاس و بازار وسیع فروش وابسته می باشند.
لذا تک محصولی بودن از بارزترین اشکال وابستگی به تجارت خارجی است و در عوض کمترین وابستگی به کشورهایی بر می گردد که کالاهای متنوع، عمدتاً از نوع صنعتی و با ارزش افزوده بالا صادر می کنند.
بازار خارجی
در بازارهای دیگر ملل جهان (پیشرفته) نیاز به این محصول سالهاست که احساس شده است و از دلایل این امر می توان 1.کمبود وقت 2. نبود کمک و مکان مناسب 3. گرانی در جامعه 4. اطمینان به محصولات بسته بندی شده و استاندارد.
کمبود وقت
در کشورهای پیشرفته به علت اینکه هزینه های زندگی بسیار بالا می باشد و برای اینکه این هزینه پوشیده شود می بایستی زمان زیادی را در طی روز به کار اختصاص دهند و زمان کمی را در خانه بسر می برند و برای انجام اعمال روزانه خانه وقت کمی دارند لذا این عامل باعث می شود که نیاز به محصولات آماده و در نتیجه سبزیجات خشک زیاد شود.
نبود کمک و مکان مناسب
در عصر امروزه که هر خانواده برای رفع هزینه های خود بایستی به اتفاق (زن و شوهر) کار کنند تا توانایی زندگی کردن داشته باشند لذا توانایی پرداخت هزینه یک فرد به عنوان کمک دهنده در امر خانه را ندارند و نیز مکان بزرگی را هم ندارند که در آنجا به تمیز کردن و خشک کردن سبزیجات بپردازند.
گرانی در جامعه
گرانی یکی دیگر از عواملی است که نیاز به این محصول را می رساند با خود فکر کنید برای تهیه چند کیلو سبزی که از مکان خاصی باید خریداری شود سپس شسته شود تمیز گردد و خشک شود چقدر بایستی هزینه کرد که این سبزی به کیفیت سبزیجات خشک موجود در بازار می باشد پس از نظر هزینه ای چون تولید سبزیجات خشک بصورت انبوه می باشد خرید و استفاده این محصول از نظر اقتصادی به صرف خانواده ها می باشد....
فهرست مطالب پایان نامه
فصل اول(طرح تحقیق)
هدف و ضرورت تحقیق
فرضیه ی تحقیق
روش تحقیق
فصل دوم(ادبیات تحقیق)
تجارت بین الملل و کشورهای روبه توسعه
جایگاه صادرات غیر نفتی در اقتصاد کشور
آثار جانبی افزایش ظرفیت های تولیدی
نقش صادرات غیر نفتی در ایجاد اشتغال
تعریف استراتژی
نقش و جایگاه صادرات غیر نفتی در استراتژی های توسعه اقتصادی
الف- استراتژی جایگزینی واردات
ب- استراتژی توسعه صادرات
انواع استراتژی های رقابتی عام
رهبری در هزینه
تمایز محصول
تمرکز (محدودنگری)
میانه روی
تعریف بازاریابی
استراتژی های عمده تقسیم بندی بازار
استراتژی بازاریابی یکسان
استراتژی بازاریابی تفکیکی
استراتژی بازاریابی تمرکزی
ارزشیابی و انتخاب استراتژی تقسیم بندی بازار
تقسیم بندی بازار های بین المللی
استراتژی توسعه آمیخته بازاریابی
آمیخته محصول
اهمیت قیمت در آمیخته بازاریابی
آمیخته تشویق و ترفیع
توزیع فیزیکی در آمیخته بازاریابی
تصمیمات عمده در بازاریابی بین المللی
ارزیابی اوضاع و احوال و محیط بازاریابی بین الملل
تصمیم به فعالیت در سطح بین الملل)
-تصمیم در مورد انتخاب بازارها در سطح بین الملل
تصمیم در مورد چگونگی وارد شدن به بازار بین المللی
تصمیم در مورد برنامه های بازاریابی بین الملل
تصمیم در مورد نوع سازمان بازاریابی بین الملل
فصل سوم (روش تحقیق)
تحول فرهنگی (با در نظر گرفتن اقتصاد)
بازار خارجی
مصاحبه با مدیر شهرک فناوری صنایع غذایی و بیو تکنولوژی شمالشرق
فصل چهارم (تجزیه و تحلیل داده ها)
صادرکنندگان و تولیدگران سبزیجات خشک از دانش و فنون بازاریابی آگاهی لازم را دارند
سبزیجات خشک از کیفیت مناسب برای صادرات برخوردار می باشند
روشهای نوین تولید سبزیجات خشک از سوی تولیدکنندگان مورد استفاده قرار می گیرد
فصل پنجم (نتیجه گیری و پیشنهادات)
پیشنهادات
منابع و ماخذ
خرید و دانلود آنی فایل